Toffifee története

A Toffifee 1973-ban, Németországban indult útjára, egy igazi világújdonság. Mára több mint 100 országot hódított meg.

A Toffifee világkörüli úton
Ma

A Toffifee világkörüli úton

A ropogós mogyoró, krémes nugátkrém, lágy karamell és csöppnyi csokoládé egyedi kombinációját immár világszerte több mint 100 országban élvezhetik.

Boldog születésnapot!
2013

Boldog születésnapot!

A Toffifee 40. évfordulóját ünnepli, és ez alkalomra egy különleges születésnapi kiadással jelenik meg Németországban. Minden 500 g-os egyedi kiszerelés egy születésnapi tortareceptet rejt a dobozban a Toffifee 40. születésnapjának alkalmából.

Az egész családnak
2000

Az egész családnak

A Toffifee az új évszázadban is megőrizte egyediségét és külföldön is egyre népszerűbbé vált. A négy pompás összetevő az egész családot leveszi a lábáról.

A 90-es évek
1990

A 90-es évek

Harsány, színes és egy kicsit őrült – ilyenek voltak a 90-es évek. És a Toffifee? A TV reklámban kicsik és nagyok együtt indultak felfedezőtúrára a csoki-mogyoró-karamell birodalmába. Azonban amikor Toffifee-t kínáltak nekik otthon, a Toffifee ellenállhatatlan íze mindenkit gyorsan hazacsábított.

Összetéveszthetetlen Toffifee
1980

Összetéveszthetetlen Toffifee

„Leld kedved benne, Toffifee!” - Megjelenik az első reklámfilm az új szlogennel, ami a Toffifee-t az egész családnak szóló finomságként mutatja be.

A mai napig egyedülálló
1973

A mai napig egyedülálló

Fekete, barna és mogyoró – így nézett ki az első Toffifee Németországban 1973-ban. Az eleinte nőknek szánt édesség hamarosan a Storck világelső márkája lett.