Toffifee GYIK

A Toffifee tartalmaz állati eredetű összetevőket?

A Toffifee kizárólag tejet és tejterméket tartalmaz, mint állati eredetű összetevő.

A Toffifee tartalmaz zselatint?

Nem, a Toffifee nem tartalmaz zselatint.

Allergiás vagyok a földimogyoróra/ mandulára/ egyéb diófélékre. Ehetek Toffifee-t?

A csomagoláson feltűntetjük, hogy a Toffifee mandulát, földimogyorót, és más olajos magvakat tartalmazhat. Ez a figyelmeztetés a földimogyoróra és diófélékre súlyosan allergiás emberek részére szól. A Toffifee recept szerint nem tartalmaz földimogyorót, vagy más dióféléket, de nem zárható ki, hogy beszállítók valamilyen földimogyorót tartalmazó termékeket is feldolgoznak, és legnagyobb igyekezetünk ellenére is szennyeződhet a termék. Mindezek miatt kérünk mindenkit, hogy allergiájának mértékét ismerve döntsön a termék fogyasztásáról.

A Toffifee gluténmentes?

A Toffifee gyakorlatilag majdnem gluténmentes. Gluténtartalma annyira alacsony, hogy minden európai uniós előírásnak megfelel. Az (EK) 41/2009 rendeletben foglaltak alapján a Toffifee gluténmentes terméknek nevezhető (1 kg termék gluténtartalma legfeljebb 20 mg).

Mióta létezik a Toffifee?

A Toffifee először 1973-ban jelent meg Németországban.

A Toffifee világszerte elérhető?

Igen, a Toffifee világszerte több mint 100 országban megvásárolható.

Honnan származik a Toffifee elnevezés?

A "Toffi" a "Toffee"- német karamell szó, valamint a "Fee" a német "tündér" szó összetételeként alakult ki. A tündér a szerencsét szimbolizálja. Ő váltja valóra vágyunkat, ha a legkiválóbb összetevőkből készült finomságra vágyunk, amely örömteli pillanatokkal ajándékoz majd meg minket.

A Toffifee tartalmaz alkoholt?

Nem, a Toffifee nem tartalmaz alkoholt.